home concept sponsoring activiteiten contact
 

 

Activiteiten

Uiteraard staat een schaatsbaan op zich al garant voor veel plezier en vermaak.
Het dagelijkse schaatsplezier kan echter uitgebreid worden door extra activiteiten aan te bieden aan het schaatspubliek.

Als de schaatsbaan klaar is om in gebruik genomen te worden is het natuurlijk leuk om deze feestelijk te openen met een schaatsdemonstratie of openingsceremonie waarbij bijvoorbeeld een schaatsdemonstratie wordt gegeven of uw burgemeester zelf het ijs op gaat.

Schoolschaatsen om kinderen onder begeleiding les te laten krijgen of even in een vertrouwde omgeving te laten wennen aan het ijs voordat in de middag het openbare schaatsen van start gaat?

Wat dacht u van kinderentertainment onder begeleiding of een ijshockeyclinic?

Ook avondprogramma’s zijn vaak een welkome aanvulling: onder andere discoschaatsen of overige themafeesten slaan enorm aan bij het publiek,. Onze huisexploitant kan u hier te zijner tijd meer voorstellen voor doen.

Er zijn oneindig veel mogelijkheden en De IJsmeesters* hebben door de jaren heen uitstekende contacten ontwikkeld om u een voorstel te kunnen doen of u in contact te brengen met de aanbieders van divers entertainment.

de ijsmeester
design by thirtysevendegrees