home concept sponsoring activiteiten contact
 

 

Concept

Hoe organiseer je een schaatsevenement? Waar moet je beginnen?
Denk alleen al aan het aanvragen van alle offertes, opties nemen en na lang wikken en wegen het boeken. En dan maar hopen dat alles gaat zoals afgesproken!

Bovendien stopt het niet bij het boeken van de ijsbaan; er is ook facilitaire ondersteuning nodig zoals een tent, stroom, licht en geluid, schaatsenverhuur, toiletten, horeca gelegenheid etc etc….

Spreekt de ijsbaanverhuurder de zelfde ‘taal’ als de tentverhuurder? Wie is er verantwoordelijk als door een fout in de planning de opbouw een halve dag stil komt te liggen? Komt de opening dan in gevaar? Welk aggregaat moet er komen en wanneer? Zijn alle overige materialen op tijd aanwezig? Wanneer moet het licht en geluid erin? Zijn de certificaten voor brandveiligheid in orde? Deze en vele andere vragen kunnen veel onrust veroorzaken.

Allemaal zaken waar u zich met De IJsmeesters* geen zorgen over hoeft te maken.
Ú reserveert een schaatsbaan en wíj maken, naar úw wens, alle afspraken met onze partners over aanlevertijden, ruimtelijke indeling, logistiek, opbouw, aankleding, exploitatie, horeca etc…

Hierover blijft u voortdurend geïnformeerd zodat u nooit voor een verrassing komt te staan.

Het grote voordeel: U bent verlost van een maandenlange voorbereiding. Want waarom het wiel opnieuw uitvinden als wij u deze en talloze andere oplossingen aanreiken zonder extra kosten te maken? Onze organisatie is hier reeds helemaal op ingericht.

 

de ijsmeester
design by thirtysevendegrees